Het seizoen is voorbij... :-(

Het seizoen is voorbij... :-(

Jaarbeker 2003

Helaas maar waar, afgelopen weekend (18-19 okt) werd ons laatste evenement van dit jaar gevaren op de Spiegelplas. Ondanks de nachtelijke koude was het overdag goed uit te houden op het water. Bart ging toch nog even zwemmen hoewel we dat allemaal wat overdreven vonden.

In de wedstrijdserie was het ongemeend spannend zowel aan de top als achter in het veld. Voor elke plaats werd keihard geknokt. Op zaterdag en zondag werden ieder 2 wedstrijden gevaren, met alle 4 wedstrijden een andere winnaar! Jan en Anton waren overtuigend genoeg om het evenment op hun naam te schrijven. De exacte uitslag voor de [link=/wedstrijd-uitslagen-27-spiegelplas-2003.html]Spiegelplas 2003[/link].

Na de Spiegelplas is natuurlijk ook de winnaar van de Jaarbeker 2003 bekend geworden. De strijd was het hele jaar spannend en levert zeker interressante inzichten op. Volgend jaar een nog zwaardere strijd?

De einduitslag van de [link=/jaarbeker-2003.html]Jaarbeker 2003[/link] vindt je hier.

Nu wordt het tijd voor [i]klussen met javelinners[/i]. Als je nog een leuk project hebt, houdt ons op de hoogte en we zullen dit op de site zetten.