Beware of the pink kite!!!!

Beware of the pink kite!!!!

Richard en Ed komen er aan!
Voor wie het allemaal niet zo precies volgt: Na de wedstrijden van afgelopen weekend in het engelse Southwold is het duidelijk dat de nieuwe boot van Richard Smith en Ed Dyson (voorheen GBR529, Goldrush) verschrikkelijk hard kan gaan.
Richard en Ed wonnen hun eerste evenement met deze boot, nadat ze er al twee keer dichtbij waren, in Lowestoft en Bala.
Dat belooft wat voor de Europese in Travemünde!
** EDIT 06-07-2005 **
Misschien nogmaals ten overvloede, maar een extra mededeling kan geen kwaad: uiterlijke opgave voor het EK 2005 in Travemünde: 22 juli 2005, wil je nog mee doen maar heb je je nog niet opgegeven?? Zorg dat je je opgeeft voor die tijd!
** /EDIT **

Het komende EK belooft weer heel wat op het gebied van de nieuwe boten. Het afgelopen voorjaar zijn er twee nieuwe engelse boten afgeleverd, de GBR565 voor Gavin Johnson, en de GBR566 voor Richard Smith.
Als alles volgens planning verloopt, kunnen we daar in Travemünde de NED567 van Jan ten Hoeve aan toe voegen, dit zou de eerste niet-engelse boot sinds bijna 15 jaar zijn. Laten we dus hopen dat het voor elkaar komt.

Wat het kampioenschap betreft: Dat zou wel eens spannend kunnen worden....
De gebroeders Earl (GBR558) hebben in mei erg goed gepresteerd, en gaan nog steeds even hard als altijd. Maar zoals al gezegd, Richard en Ed gaan óók heel hard. Jan en Jens Schlittenhard (GER426) spelen een thuiswedstrijd, en zullen zeker met veel wind flink los gaan. Als Jan ten Hoeve dan ook nog met een snel, nieuw schip opduikt, dan kan het heel spannend worden.
Zoals altijd moeten we ook weer rekening houden met een paar outsiders. Brian Dixon (GBR564) ligt zoals altijd op de loer, net als Rutger-Jan Pessers (NED120) en Mike pickles (GBR562).

Wie het weet mag het zeggen!