Jaarbeker 2005, de stand tot nu toe.... min een beetje.....

Jaarbeker 2005, de stand tot nu toe.... min een beetje.....

Hallo allemaal,

Ik hoop dat jullie dit nog vóór de spiegelplas lezen, misschien kan je er dan nog wat mee. ;) Arent heeft mij gevraagd voor de Spiegelplas nog even (ahum) de jaarbeker door te rekenen. Dat heb ik gedaan, de jaarbeker zijn op te vragen zoals normaal via de uitslagen pagina (ook links terug te vinden in het menu).
Echter een paar opmerkingen hierbij die tevens ook een verzoek zijn. De opkomst bij Steinhude was erg groot heb ik wel gehoord, is er ook iemand geweest die iets van een score heeft meegenomen? Tevens ben ik helaas niet op de hoogte van de andere duitse wedstrijd, Bad Zwischenahn. Als die personen / boten die hier zijn geweest mij de uitslagen willen mailen op michiel at(@) javelin.nl of anders faxen naar 050 311 24 98 dan zal ik u zeer erkentelijk zijn :). Als deze gegevens worden verwerkt kunnen sommigen misschien nog een paar leuke puntjes sprokkelen voor de jaarbeker en misschien nog net iemand inhalen...!

Hieronder zie je de huidige stand van de jaarbeker 2005 en de runnerupcup 2005, wil je een grotere grafiek zien klik dan op het plaatje

Tussenstand Jaarbeker 2005 Tussenstand RunnerUp 2005

*** UPDATE *** Inmiddels heb ik de uitslagen van Steinhude ook al verwerkt.