Westeinder, Plönersee & NK 2005

Westeinder, Plönersee & NK 2005

WESTEINDER

De eerste wedstrijd van het seizoen is weer gevaren. Met 11 schepen aan de start een aardige opkomst zo vroeg in het seizoen. Natuurlijk kunnen de echte bikkels dit allemaal wel aan. De resultaten zullen (wegens tijdgebrek) pas over enkele dagen beschikbaar zijn.

PLÖNERSEE

Wegens te weinig aanmeldingen is deze wedstrijd in Noord Duitsland afgelast. Helaas voor ons allen maar een 3e duits evenement is niet gelukt. Volgend jaar beter.

NK2005: Beulaekerwijde te Wanneperveen

Waar? Nou daar. Zo'n beetje tussen Meppel en Zwolle ligt de Beulaekerwijde, een berucht cq. beroemd watertje. Hier zullen wij ons NK van 2005 gaan houden. Niet zoals vorige jaren op het Almeerderzand maar nu op een verse locatie met een enthousiast commitee en een, zo als het nu lijkt, leuke campingplaats!
Door wat last minute wijzigingen en drukte is het opgave formulier pas vanaf nu beschikbaar. Te vinden via het menu: kies ALGEMEEN en dan direct NK 2005 of klik op de volgende link: Opgave NK 2005.

Drukte

Ik noemde het hierboven al even maar aangezien ik het nogal druk heb met de diverse zaken op dit moment, zoals het verbouwen van een huis, ben ik maar matig in staat om het beheer van de javelin-site ruim te behartigen. Op de momenten dat ik beschikbaar ben zal ik dan ook de site bijwerken.