De evenementen kalender: RESTYLE

De evenementen kalender: RESTYLE

Er is hard gewerkt aan de evenementenkalender. De veranderingen moeten het gebruik makkelijker maken, de links naar uitslagen, websites van clubs, wedstijdlocaties, deelnemers enzo zijn op de schop gegaan en een aantal wordt nu niet meer in een aparte pagina ingeladen maar direct op de pagina zelf. Dat geldt ook voor de aankomende evenementen die je rechtsboven ziet. Wel zo makkelijk :)

Er is een nadeel aan het systeem, je moet minimaal de scherm resolutie van 1024x768 en NIET 50 miljoen toolbars open hebben staan.

Voorbeelden kan je vinden onder de volgende links: Uitslagen van een evenement [shadowbox=hele oude link|De Locatie van het EK 2007 in Hourtin|500|700]De locatie van het EK Javelin 2007[/shadowbox] Persoonlijk ben ik erg blij met de kaartinformatie, dit heeft wel wat zweet gekost maar mag er dan ook wel zijn :p Nieuw is de [shadowbox=hele oude link|Windinformatie bij de wedstrijdlocatie|360|600]Windinformatie bij wedstrijdlocaties[/shadowbox]! Doe er je voordeel mee :) Ook nieuw, maar dan niet in de evenementen sfeer is de rubriek [link=/tips-en-trucs.html]Tips en Trucs[/link]. Naar aanleiding van de vraag en idee van Jaap NED324 om meer tips en trucs op de site te hebben is dit het systeem geworden. Alleen leden van de website kunnen tips en trucs aanmelden, maar ik hoop dat jullie dat allemaal massaal gaan doen natuurlijk. Als je een tip of truc hebt aangemeld wordt deze eerst beoordeeld door de beheerder(s), dit om ongewenste zooi te voorkomen. Natuurlijk spreekt een tip en of truc meer tot de verbeedling als je er een plaatje bij plaatst of dit plaatje aan de webmaster mailt! Volgende project: het javelin register. Alle ideen en opmerkingen zijn welkom.