Sneek met veel wind

Sneek met veel wind

Afgelopen weekend, 19 en 20 april, zijn in Sneek de openingswedstrijden verzeild.
Wegens teveel wind werden de wedstrijden voor de zaterdag geannuleerd. Natuurlijk waren er wel 4 onverschrokken Javelins op het water.
De uitslagen vindt je aan de rechterkant: Uitslagen Javelin Openingswedstrijden Sneek 2008
Daaronder ook de stand van de jaarbeker, nog niet echt spannend...

Er zijn veel fotos gemaakt met de camera van Jan de Groot: Fotos Openingswedstrijden Sneek 2008
Ook een paar filmpjes: Op YouTube staan nu al 5 nederlandse filmpjes over de javelin. Sanne Steenbrink gaf in 2007 de aftrap met een Zevenwolden filmpje. In 2008 het vervolg; de lijst vind je in het filmpjes menu
Voornemen is aanwezig om meer filmpjes te maken en deze op internet te zetten! Er zijn al waterdichte camera's besteld om filmen aan boord mogelijk te maken.

Naar aanleiding van een x-aantal sterke verhalen van iedereen is het idee (tijdens een nachtelijke photoshop actie) ontstaan om een nieuw flitsen item te starten: Tekstballonnen* Na elk evenement worden er één of meerdere foto's gepubliceerd op het forum met daarbij tekstballonnetjes. Aan de javelinners de opdracht een (zo leuk mogelijk?) tekstje te bedenken en op het forum te plaatsen. De flitsenredactie verzamelt de reacties en kiest een winnaar voor die foto. Degene die aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft wint een leuk prijsje.
Om het proces op te starten: Foto 1 en Foto 2
* = dit moet nog even een leuke naam krijgen, ideeën voor een naam/titel mailen aan de flitsen redactie.

Op naar Plön en de North Sea Regatta op Scheveningen!