Nog eventjes, en dan....

Nog eventjes, en dan....

Gaan we er weer tegen aan!

Over een paar weken begint ons seizoen 2009 al met het eerste evenement; Reeuwijk!

Zoals je misschien al gemerkt hebt zijn er een aantal dingen verbouwd aan de site:

 • Introductiepagina

  Als je voor het eerst de site opent, als gast, kom je op de nieuwe introductiepagina terecht.
  Deze is zo gebouwd dat je in eerste instantie alleen een leuke slider ziet, de 6 s-en in de javelin, maar met een simpele klik kom je een heleboel te weten doordat er dan een omschrijvende tekst tevoorschijn komt.
  Nog niet gezien? Bekijk de introductiepagina even :)
 • Evenementenkalender

  De evenementenkalener is overzichtelijker gemaakt door gebruik te maken van tabbladen. Elk jaar heeft z'n eigen tabblad.
  Binnen het tablad is een overzichtelijke tabel geplaatst waarin je alle gegevens van het betreffende jaar vind. Net als "vroegûh", maar dan beter ;)
 • Overzicht Uitslagen en Jaarbekers

  Hetzelfde tabbladensysteem vindt je ook terug in de overzichtspagina's van de
  uitslagen en de jaarbekers
 • Herinneringen evenementen

  Zoals besproken in de jaarvergadering is er nu een systeem gebouwd waarmee je jezelf herinneringen kan laten sturen voor een aankomend evenement, zodat je niet vergeet dat je je moet opgeven natuurlijk :)
  Als je ingelogd bent op de website zie je links boven de tabbladen van de evenementen een nieuwe link: Aanmelden herinneringen
  Als er een nieuw evenement in het systeem wordt gezet verschijnt deze automatisch in de lijst met evenementen waar je een herinnering voor kan krijgen. Je kan per evenement opgeven of je 2 weken, 4 weken of op beide tijdstippen een herinnering wenst te ontvangen. Dit systeem is alleen beschikbaar voor mensen die ingelogd zijn
  Stuur jezelf herinneringen
 • Aanmeldformulier evenementen

  Het formulier voor het aanmelden voor evenementen is ook gewijzigd. Er wordt bij invullen een controle toegepast om te kijken of alle velden correct zijn ingevuld. Bij het invullen van de namen van de stuurman of -vrouw en het bemanningslid wordt direct in de database met uitslagen gekeken of de naam die ingetypt wordt al eens is voorgekomen en geeft selectie opties weer.
  Voor de evenementen waarbij de NJKO de aanmelding niet verzorgt kan je je nu ook aanmelden op de website. Zo kan je aan de andere zeilers laten weten dat je ook komt zonder gekke omwegen. Natuurlijk moet je dan ook bij de officiele instantie even melden dat je komt..
  Een aantal zaken die automatisch ingevuld kunnen worden kan je zelf beheren op je instellingen pagina wat gegevens bij te werken. Deze gegevens worden dan automatisch ingevuld bij het aanmeldformulier. Alleen je bankrekeningnummer voor de machtiging invullen en je bent klaar!
  Snel aanmelden dus!

Tot binnenkort!