Op naar het ONK Javelin 2009

Op naar het ONK Javelin 2009

Weer een spetterend weekend achter de rug op het IJsselmeer voor Makkum!
Op het water werd door iedereen keihard gevochten om elke meter winst (of verlies), met uiteindelijk een paar verrassende resultaten, zie de Uitslagen MKE Makkum 2009.
Op de wal was de sfeer, zoals altijd, supergezellig en onder begeleiding van een visje (ze waren weer top!), een drankje een een goede BBQ met alles er op en aan als sauzen en complete salades kwam iedereen aan zijn trekken.
Het weer hield zich uiteindelijk vrij goed met uitzondering van zondagnacht rond 2:20 met een HELE dikke plensbui en zondag overdag een dikke bui die ons wedstrijdveld schampte met behoorlijk wat wind. Terwijl wij met de Javelin overstaken naar de outerloop was er vlak boven de Afsluitdijk ter hoogte van den Oever een dikke waterhoos te zien, waarschijnlijk hebben weinig mensen dit gezien, daarvoor lag de boei teveel naar links :)

Nu Makkum weer achter de rug is gaan we met volle kracht richting Workum waar we op vrijdag 3 Juli tot en met zondag 5 Juli 2009 ons Open Nederlands Kampioenschap zullen varen. Jan NED567 heeft al even een forumberichtje geplaatst met de te verwachten starttijden: /forum/forumbericht-1381-last-mke-workum.html
Notice of Race & Sailing instructions

We hopen op een lekker windje en natuurlijk mooi weer!
Mocht je je nog niet hebben ingeschreven; het kan nog even aan de rechtkant ->
ook diverse andere info over het evenement vind je daar.

Tot vrijdag 3 juli in Workum!