We zijn er weer!

We zijn er weer!

Onder prima weersomstandigheden heeft de WaterSportvereningen Heeg afgelopen weekend haar voorjaarwedstrijden verzorgd.
Zaterdag zijn de drie geplande wedstrijden goed verzorgd en verlopen en zondag zorgde gebrek aan wind ervoor dat de eerste wedstrijd wat te lang duurde; de tweede wedstrijd goed verzeild is en de derde wedstrijd wegens gebrek aan wind niet verzeild is.
Al met al konden de 85 deelnemers, verdeeld over zeven deelnemende klassen niet klagen, vijf van de geplande wedstrijden gezeild en een zeer geslaagd weekend voor de deelnemende klassen te weten de Javelin, Solo, Randmeer, Spanker, Efsix, G2 en de Splash.
De klassencommissies hadden per klasse prijzen beschikbaar voor de eerste drie geƫindigden en verder enkele ludieke prijzen voor de overige deelnemers.
Al met al kan de W.S.H. samen met de gezamenlijke klassen terug zien op een geslaagd weekend en zoals de reacties nu al is; zijn ze allemaal volgend jaar weer present bij de W.S.H. voorjaarswedstrijden 2010.

Een gezellig en geslaagd weekend dus! Uitslagen op de uitslagen pagina, Stand Jaarbeker en Runnerup cup.

Bij deze ook nog eventjes het volgende:
Heel snel komt Sail & Music in Giesbeek naderbij! Geef je op! De klasse wil toch graag een familie weekend? Gaan met die banaan en aanmelden! Klik aan de rechterkant van de site op aanmelden. Muziek, kermis, MM varen, zandstrand voor kids, samen kamperen, gezellig, gemoedelijk, noem het maar op! Dus hang je Javelin achter de auto en zet je MicroMagic in de auto. Alles inpakken en op naar Giesbeek!

Alle informatie is gebundeld op de pagina "overzicht evenementen"...