Nieuwe website online!

Nieuwe website Javelin.nl online!

Vanaf vandaag is, na een klein jaar ontwikkeling, de nieuwe website voor Javelin.nl online!

De website is vanaf de grond af opnieuw opgebouwd. Zaken zoals de wedstrijdkalender, het inschrijven voor wedstrijden, informatie over wedstrijden, uitslagen, standen en uitslagen jaarbekers, javelininformatie, javelin klasseregels, het javelinregsiter, etc zijn terug te vinden in de vereenvoudigde structuur.

Had je op de oude site al een login? Klik dan op de lees-meer-knop voor meer info over hoe je hier inlogt!

Let op: Wijzigingen wachtwoorden

Doordat gebruik wordt gemaakt van een nieuw systeem om de website in op te bouwen zijn alle wachtwoorden van de gebruikers die zijn geïmporteerd uit de oude website gereset. Dit houdt in dat als je wil inloggen op de website je je wachtwoord moet resetten. Dit kan je doen door naar Wachtwoord vergeten te gaan.


Type je gebruikersnaam in, of als je die niet meer weet, op de knop "gebruikersnaam vergeten". Als je dit doet kan je je wachtwoord opvragen als je je emailadres opgeeft.

Nadat je je wachtwoord hebt gereset kan je inloggen op de website. Bovenin klik je dan op "Open paneel", klik op de knop "wachtwoord aanpassen" om het wachtwoord aan te passen naar je eigen wens.

Profiel aanpassen

Als je bent ingelogd kan je bovenin je profiel bewerken. Vul je gegevens hier in, dan maak je het je zelf een stuk makkelijker bij het inschrijven voor wedstrijden.


De profiel-pagina bevat ook een link naar gravatar.com. Op deze website kan je, op basis van je emailadres, een avatar (icoon) aanmaken. Deze avatar wordt op de javelinsite automatisch herkend als je een reactie of forumbericht schrijft.
Het leuke van de gravatar is dat het staat voor "globaly recognised avatar" oftewel een avatar die op vele systemen en websites werkt.


Er moet nog vanalles gebeuren, maar het "begin" is er.

  • Het grootste project in deze is nog het aanpassen van het Javelin-register.
  • Bij het aanmelden voor wedstrijden moet nog een finishing touch worden gedaan.
  • Bij de huidige gebruikers moet nog worden ingesteld of ze lid zijn van de NJKO
  • Gezocht: Er moeten nog "techniek-stukken" worden gemaakt en geplaatst. (geloof dat Jan ten Hoeve wat zou schrijven?)
  • Gezocht: Een vertaling van de Javelin-klasse regels zou wenselijk zijn, evenals een versie-lijst, waarin is/wordt bijgehouden welke veranderingen per wanneer opgetreden zijn. Wie voelt zich geroepen?
  • Gezocht: leuke kreten voor onderaan de pagina's. Iedereen mag meedenken, schrijf ze in een reactie hieronder!