Slotwedstrijden 10 en 11 oktober gaan waarschijnlijk door

Groen licht voor de slotwedstrijden op de Spiegelplas

Slotwedstrijden op de Spiegelplas gaan 10 en 11 oktober door onder aangepaste regels

Beste Javelinners,
Afgelopen weekend heeft Rob Beemster succesvol en met passende maatregelen een goed zeilweekend voor de Sharpies kunnen organiseren. Op grond van dit weekend hebben we in goed overleg met ons Javelin bestuur besloten de slotwedstrijden op de Spiegelplas op 10 en 11 oktober door te laten gaan. Natuurlijk bepaal je zelf of je komt of niet, wij doen er alles aan om het zo veilig mogelijk voor iedereen te houden.

De wedstrijden worden mogelijk samen met Spanker en Contender gehouden. De verschillende klassen worden met andere tijden gestart zodat de drukte op de wal beperkt blijft en de boten kunnen zowel vanaf
de Spiegel als vanuit de haven van Piet Lodewijcks vertrekken. Contenders zeilen zonder lunch onderbreking. Voor Javelin en Spanker is er een aangepaste lunchbreak, over het terras is een tent geplaatst om meer ruimte
te maken bij slecht weer. Overnachten is beperkt mogelijk, bij voorkeur alleen de campers met eigen voorzieningen. De N.O.R volgen alsook de aanvullende regels voor het weekend zoals die door de WS de Spiegel worden gesteld.

Dus wil je meedoen schrijf je dan zo snel mogelijk in op de Javelin website.

Deze aankondiging is geen garantie dat het evenement doorgaat want een maatregel van de overheid kan zo roet in het eten gooien of wij als bestuur zijn genoodzaakt om het evenement door omstandigheden toch af te zeggen.

Laten we hopen op een mooi evenement als slot van een bijzonder jaar.
Met vriendelijke groeten,

Wardo